B-Turtle e-bike camper

B-Turtle | Comfortabel fietsen: revolutionaire microcaravan voor e-bikes
Multifunctionele fietskar met dubbele transport- en kampeerfunctie

De B ​​-TURTLE is een multifunctionele fietskar die voor het eerst naadloos transport- en kampeerfuncties combineert. In kampeermodus biedt het comfortabele ruimte voor 2 volwassenen, in het dagelijks gebruik kan het worden gebruikt als vrachtaanhangwagen. De micro-caravan is met een Weber-koppeling op de E-bike aangesloten. Tijdens het rijden in “schildpadmodus” staat de ingepakte tent op de transportaanhanger, die voldoende opslagruimte biedt voor uw bagage en andere transportartikelen.
Compact en lichtgewicht – met slechts 29 kg is de B-Turtle aanzienlijk lichter dan vergelijkbare oplossingen

Dankzij de lichtgewicht aluminium constructie weegt de B-Turtle samen met de tent slechts een bescheiden 29 kg. Wanneer de tentstructuur wordt gedemonteerd, kan de 110 x 79 x 58 cm grote fietsaanhanger ook in het dagelijks leven worden gebruikt als vrachtaanhanger voor winkeltrips of algemeen transport.
Onafhankelijk en comfortabel – kampeer- en fietstochten voor 2 personen

De B ​​Turtle staat voor een compleet nieuwe vrijheid van reizen met onvergetelijke ervaringen in de natuur zonder aan comfort in te boeten. Reizen per e-bike en micro-caravan betekent maximale onafhankelijkheid: in kampeermodus biedt de tent met een stabiel 210 x 130 cm groot ligvlak van drop stitch plaats voor 2 personen zonder direct grondcontact. Tijdens het slapen ben je 73 cm boven de grond. De luifel, met stahoogte, creëert extra ruimte voor of een slaapplaats voor een huisdier dat met je meereist. De 120 liter transporttrailer in het tentgedeelte biedt voldoende opbergruimte voor bagage en kampeeruitrusting.
Ademend en robuust

Het tentmateriaal bestaat uit hoogwaardig en ademend katoenmengsel. Aan de achterkant van de tent zit een afsluitbaar raam van raamfolie. Aan de zijkanten bevinden zich twee afsluitbare raamopeningen met horren voor ventilatie.
Storm- en weerbestendig

De B ​-Turtle is waterdicht, wind- en stormbestendig. De polyester-katoenmix die voor het tentdoek wordt gebruikt, voorkomt condensatie door het ademende vermogen en blijft ondanks de wind geluidsarm. Het is ook UV-stabiel. Als extra bescherming tegen hitte en weersinvloeden kan de meegeleverde buitenhoes over het hele tentgebied worden gespannen met verduisterde raamfolies. De tentbuisconstructie heeft een uitwisselbaar tube-in-tube systeem.

Made in Austria

Deze B-turtle is te koop en te huur bij ons evt inclusief e-bike. Voor prijzen zie onze verkoop/verhuur pagina

Bezoek onze winkel in Arnhem om deze in opgebouwde en ingeklapte status te zien.